EXPEDICE DROBNÝCH PRODUKTŮ - NÁSLEDUJÍCÍ PRACOVNÍ DEN

Pec na pizzu AGF-P-1 - 1 komora, 2000 W

14 hodnocení
 
Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 5
 
Dostupnost Objednáno
Cena 4 957,85 Kč bez DPH
5 999 Kč
Kód produktu 612
Značka Agrofortel
Kategorie GASTRO VYBAVENÍ
Položka byla vyprodána...
 

Představujeme Vám kvalitní pec na pizzu od značky AGROFORTEL for GASTRO.
S touto pecí na pizzu můžete vyrobit jakýkoli druh pečiva - pizzu, koláče, buchty. Teplotu lze individuálně měnit a lze ji nastavit až na  350 ° C. V závislosti na požadovaných výsledcích lze zvolit výběr horního nebo dolního tepla nebo kombinaci obou. Jakmile pec dosáhne požadované teploty, bude se automaticky udržovat stejná, dokud nezměníte nastavení nebo pec nevypnete. To zaručuje křupavou a rovnoměrně propečenou pizzu.
Na rozdíl od ostatních pizza pecí je deska v pizza peci vyrobena z neglazovaného Cordieritu. Povrch kamene je s otevřenými póry a přebytečná vlhkost v těstě na pizzu může být snadno absorbována, takže kůrka pizzy zůstane krásně křupavá. Kromě toho je minerál Cordierit ve srovnání se šamotem obzvláště stabilní a nepraská se tak rychle.

Pod regulátory teploty se nachází otočný regulátor na časovač a dva spínače, s nimiž se aktivuje zahřívání trouby a zapne se světlo v zařízení. Abyste pekli pizzu i ve stresových situacích, může být pec zapnuta s časovačem, který se po uplynutí nastavené doby automaticky vypne. Celkově s ním lze zvolit dobu pečení od 0 do 120 minut. 
Protiskluzové nožičky a pevná a robustní konstrukce poskytují bezpečný provoz. Trouba na pizzu je vybavena skleněnými dvířky a vestavěným světlem, což vám umožní snadno sledovat průběh pečení. Dno je vyrobeno ze šamotu.
Přední strana pece na pizzu je vyrobena z nerezové oceli a velmi snadno se čistí. Díky použití tepelně odolných a nekorozivních materiálů je trouba nejen robustní, ale také velmi odolná.

Rozměry trouby na pizzu: 560 x 570 x 280 mm
Rozměry komory: 415 x 400 x 120 mm
Napájení: klasická šňůra, 230 V
Výkon: 2000 W
Záruka: 24 měsíců
Značka: AGROFORTEL for GASTRO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: